Eveniment

Încă un copil accidentat mortal, din cauza neglijenţei părinţilor

accidentNu a trecut nici măcar o săptămână de la accidentul rutier de la Roşiorii de Vede în care un minor de doar trei ani a murit la spital din cauza rănilor provocate de un accident rutier care s-a produs pe fondul neatenţiei părinţilor, care l-au lăsat nesupravegheat, că un alt copil de 6 ani devenit victimă a neatenţei şi, din păcate, a murit pe loc după ce a fost lovit de o maşină.

Accidentul s-a petrecut la Videle, miercuri după orele 17.00. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea, “în ziua de 17.04.2013 ora 17.45, D. Nicuşor de 31 ani din oraşul Videle, jud. Teleorman, circulând cu un autoturism pe str. Plantelor din localitate, l-a accidentat pe un minor în vârstă de 6 ani, din oraşul Videle, care a traversat strada în fugă prin loc nepermis, nefiind supravegheat de mama sa, care se afla lângă el”. În urma accidentului a rezultat decesul minorului, care a fost constatat de un echipaj medical la faţa locului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările au fost efectuate de echipa operativă a Poliţiei oraşului Videle, în cauză fiind întocmit dosar penal. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.