Politic

Încă un apropiat pleacă de lângă Victor Drăgușin / Sandu Vîlcu candidează din partea PNL la Primăria Nenciulești

În ședința Biroului Politic Județean de miercuri după-amiază, filiala județeană a PNL a validat majoritatea candidaților cu care partidul va aborda lupta electorală pentru alegerile locale ce vor avea loc în data de 9 iunie. Pe lângă desemnarea candidaturilor pentru Primăria municipiului reședință de județ și pentru președinția Consiliului Județean Teleorman, unde vor merge cu Haralambie Epure și Marin Țole, un nume de pe lista validărilor atrage atenția în mod special.

Liberalii au aprobat și validat candidatura lui Sandu Vîlcu pentru funcția de primar al comunei Nenciulești. La momentul actual, Vîlcu este consilier al primarului Alexandriei, Victor Drăgușin, însă a declarat că este hotârât să candideze pentru pentru Primăria Nenciulești, indiferent dacă va avea susținerea vreunui partid politic sau o va face independent.

Din câte se pare, Partidul Social Democrat Teleorman nu are intenția de a-și schimba candidatul la Primăria Nenciulești și va merge în continuare pe mâna actualului primar Vița Necea, așa încât consilierul lui Victor Drăgușin a trebuit să se reorienteze. Faptul că liberalii l-au pus deja pe listă înseamnă că Sandu Vîlcu va trebui să demisioneze din funcția de consilier al primarului Drăgușin, devenind astfel încă un apropiat care îl părăsește.

Să amintim că, în urmă cu ceva timp, Ștefan Tăbăcitu, un personaj alături de care Victor Drăgușin a purtat multe “bătălii”, electorale sau de alt fel, a părăsit funcția de administrator al municipiului Alexandria, la momentul respectiv circulând numeroase informații/zvonuri  în legătură cu motivul rupturii dintre cei doi.

2 Comments

  1. Mult succes Primarului P.S.D -Victor Drăgușin-RESPECT!

  2. Cojoacă Mihai Jigale

    Asta e un escroc perfect pentru comuna Nenciulești unde și-au făcut „cuib” procuror corupt,polițist sef de post incompetent și corupt,popa care a fost buldozerist și care nu are nimic de a face cu Dumnezeu,e vorba de escrocul de Ion Sandu fost potropop și Desculțu Aristotel un fost buldozerist care a ajuns popă cu șpaga,un popa care a cașunat pe oamenii bătrâni și singuri să le ia casele pe motiv că îi îngroapă el „gratis”,in realitate acest popa este un escroc care cu ajutorul procurorului la fel de corupt și care este din comuna Nenciulești pe nume Neacșu Giani, savârșesc un cumul de fapte penale,șantaj,instigare la șantaj,amenințare,fals intelectual și uz de fals plus înșelăciune,aceștia sunt „capii” comunei de pirari de-ai lu’cămașă lunga numita Nenciulești! Acest „catindat” numit vâlcu nu este altceva decât o scursura a comunei Nenciulești,un profitor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.