Politic

Încă un ales incompatibil, în Teleorman

alegeri1Violeta Mocanu

Alexandru Mincă, viceprimarul comunei Zâmbreasca, se alătură grupului aleşilor teleormaneni declaraţi incompatibili de către Agenţia Naţională de Integritate.

Potrivit ANI, viceprimarul PP-DD s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada iunie 2012 – septembrie 2014, întrucât a deţinut, simultan, funcţia de viceprimar şi calitatea de membru întreprindere familială, încălcând, astfel, dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003, potrivit căruia „Funcţia de primar şi viceprimar, primar general şi viceprimar al municipiului Bucureşti, preşedinte şi vicepreşedinte al consiliului judeţean este incompatibilă cu funcţia de administrator la societăţile comerciale; funcţia de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale în adunările generale ale societăţilor comerciale de interes local sau de reprezentant al statului în adunarea generală a unei societăţi comerciale de interes naţional; calitatea de comerciant persoană fizică”.

One Comment

  1. Nefericitii astea nu i-a invatat nimeni sa treaca pe altcineva din familie pe aceste „functii”ca de, sunt de pe la tara si cu cunostintele juridice stau mai prost.Dealtfel toti alesii astea din aceste zone au cate o afacere,legala sau mai putin legala,pentruca de unde bani sa-si faca campanie electorala!?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.