Eveniment

Încă un accident pe şoseaua de centură, soldat cu vătămări corporale

Miercuri, 4 februarie, la intersecţia drumului judeţean care face legătura între Buzescu şi Mavrodin cu varianta ocolitoare a Alexandriei s-a produs, pe fondul nerespectării indicatoarelor rutiere, un accident rutier cu victimă. Nu este prima dată, şi mai mult ca sigur nici ultima, când în acest punct are loc un accident rutier, în ciuda faptului că în această intersecţie s-au schimbat indicatoarele de Cedează trecerea cu indicatoare Stop.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat de 62 de ani, din municipiul Alexandria, care conducea un autoturism pe drumul judeţean, la intersecţia cu Varianta ocolitoare, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier “Oprire” şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de un alt bărbat pe Centura Alexandriei.

În urma impactului dintre cele două vehicule, şoferul de 62 de ani din autoturismul care circula pe drumul judeţean a suferit vătămări corporale în urma cărora a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria pentru îngrijiri medicale. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.