Eveniment

Încă un accident de circulaţie în care un poliţist îşi pierde viaţa

accidentLa nici o săptămână de la un tragic accident de circulaţie pentrecut în afara municipiului Alexandria, în zona Izvorul Rece, accident în care şoferul a decedat, un altul, soldat tot cu moartea şoferului, a avut loc duminică, 19 mai. Coincidenţă, soartă sau neşansă, acestea două, pe lângă zona unde s-au produs şi decesul şoferilor, mai au în comun şi faptul că ambii şoferi erau poliţişti, foarte tineri, primul 35 de ani, cel de-al doilea, 25 ani.

Dacă în cazul de săptămâna trecută cauzele care au dus la accident nu sunt încă elucidate, în sensul că din cercetările la faţa locului şi declaraţiile martorilor nu a reieşit că şoferul ar fi avut viteză, existând fie posibilitatea adormirii la volan, fie că i s-a făcut rău, în cazul accidentului de duminică după-amiază, şoferul, agent de poliţie în Bucureşti, pe fondul unei depăşiri neregulamentare, dar şi din cauza vitezei, spun martorii, a pierdut controlul volanului, a părăsit şoseaua şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, maşina practic fiind ruptă în două. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de prim-ajutor, însă medicii de la Ambulanţă nu au putut face nimic pentru victima care rămăsese încarcerată între fiare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea, “în ziua de 19.05.2013 ora 20:40, P. Ştefan, de 25 ani, din municipiu Turnu Măgurele, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 52 în afara localităţii Alexandria, pe fondul unei depăşiri neregulamentare a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului conducătorul auto a decedat. Cercetarea la faţa locului a fost efectuată de echipa operativă constituită la nivelul I.P.J. Teleorman, în cauză fiind întocmit dosar penal”. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.