Eveniment

Încă se mai dau tunuri financiare: WC-uri de 450.000 lei bucata în Teleorman

bani-multiDeşi situaţia economică din ţară şi, implicit, din judeţul Teleorman, este, de mulţi ani, una dezastruasă, deşi oamenii nu au bani, nu au locuri de muncă, iar problema care se pune, din ce în ce mai pregnant, este, pur şi simplu, cea a supravieţuirii, iată că mai vechea situaţie a “băieţilor deştepţi” este, totuşi, în continuare de actualitate şi aceştia par să găsească tot timpul nu soluţii de avarie, ci de înflorire financiară. Pe surse, aflăm că un om de afaceri teleormănean, cu o vizibilitate extrem de pronunţată în ultima vreme, atât pe plan economic, cât şi politic, a găsit o modalitate să mai “dea un tun”. Astfel, sunt zvonuri că sunt vreo câteva unităţi administrativ-teritoriale din judeţ care au găsit resurse să finanţeze construirea unor toalete, care au costat, nici mai mult, nici mai puţin, de 450.000 lei fiecare, iar facturile de executare a lucrărilor au fost întocmite de firmele respectivului business man.

One Comment

  1. Si cand justitia ii mai inzestreaza cu cate un „inel pe ambele maini,incep sa se vaite ca este o facatura politica!Chiar daca anuntul este facut asa,la general fara autor si respondent mai devreme sau mai tarziu adevarul va iesi la suprafata,precum uleiul deasupra apei.
    Apropos,cine credea ca marele strateg al politicii de stanga ar fi putut vreo data sa primeasca cadoul amintit mai sus? Aviz celor in cauza!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.