Eveniment

Încă patru minori se aflau în aceeași mașină cu tânărul care a murit în accidentul de la Dobrotești

Evenimentul rutier tragic în care un tânăr, în vârstă de 16 ani, din comuna Didești, și-a pierdut viața duminică pare să aibă și alte conotații pe care autoritățile vor trebui să le clarifice. Astfel, IPJ Teleorman informează că, “în urma unei sesizări prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, polițiștii au continuat cercetările și au identificat alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, victime ale accidentului rutier, având calitatea de pasageri în autoturism, care au fost transportate la unități medicale din municipiul București și de pe raza județului, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt”.

Reamintim că duminică pe DN 65 A, pe raza comunei Dobrotești, sat Merișani, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat următoarele: în timp ce un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Valea Moldovei, județul Suceava, conducea un autoturism pe DN 65 A, pe raza comunei Dobrotești, în direcția comunei Didești, din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi pierdut controlul autoturismului și a lovit șanțul adiacent părții carosabile, răsturnându-se pe câmp, în partea dreaptă a direcției sale de mers.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unui tânăr în vârstă de 16 ani, din comuna Didești, pasager pe locul din dreapta al autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se propune soluție prin parchet.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.