Sport

Încă o săptămână până la startul pregătirilor – HC Teleorman Alexandria şi-a definitivat lotul

După câteva luni de vacanţă, lotul echipei Handbal Teleorman Alexandria se pregăteşte pentru un nou sezon de pregătire. Pentru următoarea stagiune de Divizia A, clubul alexăndrean, aflat în asociere cu Consiliul local şi Primăria Alexandria, şi-a propus o evoluţie cât mai bună, dar şi să atragă câ mai mulţi tineri către handbal, implicit aducerea unui număr mai mare de spectatori la jocuri. Noul preşedinte al clubului, Ilie Frâncu (cel care este unul din fondatorii clubului), a spus că “principalul nostru obiectiv în următorul sezon este să aducem tinerii în sală, dar şi cât mai mulţi spectatori, iar acest lucru vine odată cu evoluţiile noastre”. În privinţa antrenorului pentru sezonul următor, conducerea clubului a stabilit să asigure continuitate băncii tehnice, astfel că Toma Constantin, cel care a stat pe bancă la ultimele trei etape în sezonul trecut, va duce mai departe munca începută la echipă. Acesta va avea un lot de sportivi destul de echilibrat, în care se regăsesc experienţa unora, cu tinereţea altora, dar mai ales cu dorinţa de confirmare, în faţa propriilor suporteri, a jucătorilor alexăndreni (Dragoş Ghencu – revine de la Steaua Bucureşti, Rareş Niţu, Ştefan Bragadireanu, Bogdan Mihăeş sau Ionuţ Raportaru – care au jucat şi în sezonul trecut).

În ce priveşte situaţia parteneriatului HC Teleorman – CSS Alexandria, despre care s-a vorbit, acesta se pare că a rămas, deocamdată, în stadiu de proiect; din acest motiv, nu se regăsesc în echipa alexăndreană juniori de la clubul CSS, însă, rămâne de văzut în ce mod se va perfecta acel protocol, în baza căruia un număr de sportivi, plus antrenorul Liviu Candidatu, urmau să facă pasul către echipa de Divizia A. “Deocamdată, nu s-a semnat acel protocol, noi l-am înaintat către CSS Alexandria şi aşteptăm să vedem finalitatea acestuia. Însă, ne-am preocupat pentru conturarea lotului de bază ai echipei, între care avem şi un număr de cinci localnici, astfel încât să putem demara pregătirile conform programului”, a mai spus preşedintele clubului Handbal Teleorman.

Lotul de jucători pe care va miza în următorul sezon antrenorul principal Toma Constantin la Handbal Teleorman Alexandria este următorul: Luca Anghel, Ionuţ Raportaru – portari; George Cârstea, Cosmin Dumitru, Valeriu Şerban, Paul Barbu, Bogdan Mihăeş, Bogdan Tudorancea, Dragoş Ghencu, Tiberiu Savu, Rareş Niţu şi Ştefan Bragadireanu – jucători de câmp.

În privinţa următorului sezon al Diviziei A de handbal masculin, acesta va debuta în jurul datei de 15 septembrie (calendarul se va definitiva în cadrul Adunării generale a FRH din 19 august), iar jocurile din campionatul 2013-2014 se vor disputa duminica.

B. Pană

One Comment

  1. Bine ca avem echipa de handbal in divizia A.
    La fotbal nu suntem in stare sa avem echipa
    nici in divizia C si asta datorita numai lui Voicila!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.