Eveniment

Încă o plângere penală pentru Niţulescu / „Nu discut cu ziariştii! Pa!”

Ioan DUMITRESCU

Adina Mastalier a depus plângere penală la Poliţie şi la Parchetul din Roşiorii de Vede împotriva fostului prefect al judeţului Teleorman, Teodor Niţulescu. Aceasta îl acuză pe Teodor Niţulescu de agresiune împotriva sa. În plângerea penală, Adina Mastalier îl acuză pe Teodor Niţulescu de faptul că ar fi comis fals în acte, încercând să înşele cu un act pe care l-a produs singur Niţulescu şi pe care l-a înregistrat la Primăria Săceni, contract de dare în arendă. În plângerea penală este acuzată de complicitate şi Aurelia Burcea, despre se spune că îl ajută pe Teodor Niţulescu să înşele oamenii prin firmele Venus Mob şi Eko Tek din Roşiorii de Vede.

Fostul prefect Teodor Niţulescu a mai fost acuzat de abuz în serviciu, conflict de interese, fals în acte, incompatibilitate. Contactat telefonic pentru a-şi exprima punctul de vedere referitor la ultima plângere penală care i s-a instrumentat, Teodor Niţulescu a răspuns sec: „Nu discut cu ziariştii! Pa!”.

5 Comments

 1. Nu este tipic PNL,este tipic politicii dupa ’89! A existat partid in care personajul sa nu fi activat? Asa ca nu putem acuza ca este tipic PNL,mai ales ca el practic nu a fost niciodata la PNL.Si ca sa inchei in spiritul primei fraze, plangeri penale se pot face in proportie de 99%, la toti politicienii,de dupa ’89!

 2. Floricica de la Trivale

  Nitulescu este un personaj penal. Am avut de tras cu acest escroc care a incercat sa ma pacaleasca in afacerile din agricultura. Asa cum il cunosc este in stare si pe masa sa o pacaleasca. Nu stiu cum pamantul poate suporta un asemenea om. Are dreptate Marian Popa om pe care il cunosc de 30-35 de ani cand spune ca numai puscaria il poate potoli pe cuscrul sau Nitulescu.
  Despre comentariile despre Gurita ,pe care il cunosc, va spun ca este acelasi caracter ca Nitulescu ;minicinos,esccroc,afemeiat.

 3. Om de afaceri din agricultura

  Zilele trecute m-am intalnit la Alexandria cu Marian Popa(are o societate agricola in zona de nord a judetului)si este cuscrul lui Nitulescu care sa plans la mine de caracterul josnic al acestuia.
  Ce fel de om este Nitulescu daca cuscrul lui a spus:
  Numai puscaria il poate pune la punct!

 4. Asta nu este nimic! Sa vedeti ce va iesi cu Balta de la Rasmiresti unde sunt asociate sotia lui lui Nitulescu cu sotia lui Gurita ,,marele” si idiotul inspector Gurita Ionel pe care nimeni in afara de Nitulescu nu-l agreaza.
  In vara anului 2009 cine era administrator la SC SACOLIN SRL firma care are Balta de la Rasmiresti si era in acelasi timp functionar public???
  Sper ca organele in drept sa se autosesizeze !!!!!!

 5. Tipic PNL Teleorman…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.