Politic

Încă o mutare importantă pentru PNL – Ilie Calotă, fostul primar de la Balaci, candidează din partea liberalilor la locale

Încă un membru marcant al social-democraților din județ a făcut trecerea la PNL și va candida din partea liberalilor la alegerile locale din vară. Decizia ca Ilie Calotă, fostul edil de la Balaci, să candideze pentru PNL la locale a fost bătută în cuie și confirmată de președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu. De asemenea, alături de Ilie Calotă, alte peste o sută de persoane din localitate și-au semnat adeziunile la PNL, potrivit fostului edil de la Balaci.

„Am avut o discuție foarte serioasă cu Eugen Pîrvulescu, care mi s-a părut extrem de determinat, în urma căreia am luat decizia să candidez din partea PNL la Primăria Balaci. Decizia nu a fost una ușoară, pentru că eu am fost ani de zile membru PSD, însă consider că acum lucrurile s-au schimbat iar cu actuala conducere a PSD chiar nu se poate discuta. Alături de mine vor merge la PNL alte aproximativ o sută de persoane, care au semnat deja adeziunile, iar demersul de strângere de adeziuni nu s-a terminat”, a declarat Ilie Calotă pentru ziarul nostru.

Ilie Calotă a fost viceprimar al localității Balaci, în perioada 1996-2000, iar în perioada 2000-2015 a fost edilul localității.

Trecerea fostului primar de la Balaci la PNL este ce-a de-a treia mutare importantă pe care liderul PNL Teleorman o face în câteva zile, după ce Stelian Șerban, primarul de la Sârbeni, dar și Gabriel Haită, primarul de la Călinești, au trecut în barca liberalilor.

De asemenea, Valeriu Florin Purcea, reprezentantul ALDE în cadrul Consiliului local Lunca, a fost desemnat drept candidatul PNL la alegerile locale din vară pentru Primăria Lunca. Decizia a fost luată în ședința Biroului Permanent Județean al liberalilor teleormăneni, de la începutul acestei săptămâni.

One Comment

  1. Violeta Dragu

    Acesti PSD-isti nu se lasa infranti, stiu legaturi si inca au putere, greu sa trimita pe cineva acolo care vrea sa se vrea schimbarea ne-am saturat de sugative si lipitori. Eu am copilarit in Tecuci comuna Berceni si credeti-ma!!! Este saracie tineri fara viitor, drumurile din sat lasa de dorit etc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.