Sport

Încă o găselniţă FRF – Instruire obligatorie TMS!

De mult n-au mai apărut pe siteul FRF informări sau anunţuri cu un conţinut absolut inutil, prin care se încearcă mai degrabă să se arate că federalii lucrează. Iată că, recent, FRF face un anunţ-şoc: Instruirea obligatorie TMS – joi, 7 februarie 2013, ora 10.00! Este una din găselniţele cu care forul condus de Mircea Sandu se face că lucrează, în ochii UEFA (probabil), pentru că acel curs “obligatoriu” şi destul de pompos nu face decât să desemneze o persoană care poate fi acreditată în transferul internaţional al jucătorilor profesionişti. Acel curs vizează cluburile de Liga 2 şi 3, care efectuează transferuri internaţionale – de parcă echipele din aceste eşaloane fac transferuri peste hotare; însă, este clar că dacă se va face vreun transfer internaţionale de jucători la acest nivel, cluburile în cauză trebuie să aibă manager TMS.

Iată anunţul privind Instruirea obligatorie TMS, conform siteului FRF:

«Vă reamintim că orice transfer internaţional al jucătorilor profesionişti se efectuează, obligatoriu, numai prin intermediul platformei electronice FIFA-TMS.

Pentru transferul internaţional al jucătorilor profesionişti, fiecare club trebuie să desemneze o persoană responsabilă (managerul TMS al clubului) care va trebui să fie nominalizată dintre angajaţii/colaboratorii clubului, persoane care cunosc limba engleză şi sistemul de operare pe calculator. Persoanele nominalizate vor participa la un seminar de instruire organizat de FRF, joi, 7 februarie 2013, ora 10.00, la Casa Fotbalului,  şi vor primi, din partea FIFA-TMS, acreditarea de a îndeplini funcţia de manager TMS în cadrul clubului respectiv, precum şi parola de acces în sistemul TMS.

Pentru înscrierea la instruire, vă rugăm să contactaţi departamentul internaţional din cadrul FRF până marţi, 5 februarie 2013 pentru a comunica numele persoanei participante la seminar, precum şi adresa de e-mail la care clubul va putea primi documente electronice în vederea instruirii.»

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.