Politic

Încă o achiziție de zile mari a liberalilor – Marian Pătrașcu, fost primar la Tătărăștii de Jos, candidează din partea PNL la locale

Încă un social-democrat de marcă părăsește barca PSD înaintea alegerilor. Este vorba despre Marian Pătrașcu, primar din partea PSD al comunei Tătărăștii de Jos până în 2015, care se alătură liberalilor teleormăneni și candidează din partea PNL la alegerile locale din vară.

Marian Pătrașcu a bătut palma cu conducerea PNL Teleorman, iar informația potrivit căreia fostul primar de la Tătărăștii de Jos va candida din partea PNL la locale a fost confirmată de liderul liberalilor, senatorul Eugen Pîrvulescu.

Marian Pătrașcu a fost primar al comunei Tătărăștii de Jos timp de trei mandate, iar acum intră în cursa electorală în urma căreia se poate alege cu un al patrulea mandat în fruntea administrației locale.

One Comment

  1. Irina Negut

    Pai, nu ziceau liberalii ca ei detesta traseistii politici????? sau e valabil doar invers…de la ei spre alte partide?
    Cum e treaba cu dl .primar…are si caracter si coloana vertebrala…,nu? A descoperit acum ca apreciaza mai mult doctrina liberala..( apropos, exista o doctrina liberala?)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.