Eveniment

Încă două decese în accidente rutiere

În data de 09.08.2013, orele 18,45, în localitatea Siliştea Gumeşti, judeţul Teleorman, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane.

Din cercetările efectuate a rezultat că P.N., 27 ani, din comuna Siliştea Gumeşti, în timp ce conducea auto „Opel Astra”, pe un drum comunal, din localitatea Siliştea Gumeşti, a acroşat pe minorul C.V., 2 ani şi 8 luni, care a traversat drumul în fugă şi fără să se asigure, fiind nesupravegheat. În urma accidentului minorul a decedat. S-a întocmit dosar penal.

Un alt accident a avut loc în seara zilei de 11.08.2013, orele 22,00, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza comunei Tătărăştii de Jos, s-a produs un accident rutier cu o victimă. Echipa operativă a poliţiei s-a deplasat la faţa locului, constatând următoarele: numitul T. Aurel, de 29 ani, din municipiul Piteşti, în timp ce conducea autoutilitara „Mercedes”, pe DJ 504, în comuna Tătărăştii de Jos, a lovit frontal pietonul B.F., 64 ani, din aceeaşi comună, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului. S-a întocmit dosar penal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.