Eveniment

Încă 7 teleormăneni amendați pentru nerespectarea izolării la domiciliu; amendată a fost și o unitate de alimentație publică

Nicio zi fără amenzi date teleormănenilor care nu dau doi bani pe măsurile adoptate de autorități pentru combaterea răspândirii coronaviruslui. Astfel, după ce, joi și vineri, opt persoane din județ au fost sancționate contravențional pentru că nu au respectat izolarea la domiciliu, alte șapte persoane care au încălcat aceeași măsură dispusă la revenirea în țară din zone galbene de risc au fost amendate, sâmbătă, de echipaje mixte de polițiști și  jandarmi teleormăneni. De asemenea, pentru că nu s-au supus măsurii de suspendare a activității, și o unitate de alimentație publică a fost amendată, sâmbătă, de autorități.

“La nivelul județului Teleorman, echipajele mixte de polițiști și  jandarmi, 80 de poliţiști și 12 jandarmi, au efectuat astăzi, 21 martie a.c., verificări privind respectarea normelor legale impuse în contextul stării de urgență, fiind sancționate contravențional 7 persoane fizice pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu, din cele 531 verificate, iar o unitate de alimentație publică a fost sancționată pentru nerespectarea măsurii de suspendare a activității. Valoarea totală a sancțiunilor este de 37.000 lei”, transmit reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

558 de persoane care s-au întors în județ din zone galbene de risc de infecție cu COVID-19 sunt izolate la domiciliu, pe raza județului Teleorman, potrivit celei mai recente informări a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.