Eveniment

Înaintări în grad la ISU “A.D. Ghica” Teleorman, de Ziua Pompierilor din România

Marți, 13 septembrie, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, au avut loc mai multe manifestări prin care a fost marcată această sărbătoare, la unitățile din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “A.D. Ghica” Teleorman dinAlexandria, Turnu Măgurele, Roșiori de Vede, Zimnicea, Videle și la Punctul de lucru din localitatea Drăgănești Vlașca.

Tot cu acest prilej, salvatorii teleormăneni care s-au remarcat prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătirea profesională și comportarea demnă au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad. Astfel: în gradul de colonel: – lt.col. Cîrpaciu Gabriel Sorin, din cadrul Inspecției de Prevenire; în gradul de colonel: – lt.col. Gigoi Bogdan Ștefan, ofițer specialist I în cadrul Centrului Operațional, Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat; în gradul de căpitan: lt. Gherghiță Ionuț, locțiitor comandant în cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria; în gradul de maistru militar principal: maistru militar clasa I Codrici Sorin, din cadrul Detașamentului de Pompieri Zimnicea; în gradul de maistru militar clasa a III-a: maistru militar clasa a IV a Ene Daniel, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede; în gradul de plutonier adjutant șef: plutonier adjutant Giulea Florea, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele; în gradul de plutonier adjutant: plutonier major Țencu Ionuț Nicolae, din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle; în gradul de plutonier adjutant: plutonier major Mihai Marius Bogdan, din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle.

“Le mulțumim pentru că servesc Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie, zi de zi, uniforma militară, cu activități multiple și complexe, cu intervenții nenumărate, cu rezultate foarte bune obținute în misiunile desfășurate și suntem convinși că, în continuare, vor ajuta membrii comunității din care fac parte, cu aceeași abnegație și devotament!”, au transmis reprezentanții ISU “A.D. Ghica” Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.