Eveniment

Înaintări în grad, diplome, mulțumiri și felicitări pentru cei patru pompieri salvatori teleormăneni, la întoarcerea din Grecia

Pompierii salvatori din Grecia au revenit în țară pe 16 august, după misiunile de succes împotriva flăcărilor de pe Insula Evia, care s-au derulat timp de o săptămână. Aceștia au fost întâmpinați în cadrul unei festivități organizate la Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției de la Ciolpani în județul Ilfov.

Cei peste 100 de pompieri, printre care și cei patru teleormăneni, au primit diplome și emblema Departamentului pentru Situații de Urgență, fiind, totodată, înaintați în grad. În cadrul festivității, aceștia au fost felicitați de către premierul Florin Cîțu, de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, și de Lucian Bode, ministrul afacerilor interne.

La revenirea în județ, cei patru teleormăneni salvatori, respectiv plt. adj. șef Toncea Ionel și plt. adj. șef Stancu Florin, de la Detașamentul de Pompieri Videle, dar și plt.adj. Ochialbi Marius și plt. adj. Soare Ionuț, de la Detașamentul de Pompieri Zimnicea, au fost felicitați de către Emilia Paraschivescu, prefectul județului, și de către colonel Marius Stancu, inspectorul șef al ISU Teleorman “pentru modul exemplar de îndeplinire a misiunilor încredințate, pentru profesionalismul, abnegația și curajul lor”, transmit reprezentanții inspectoratului.

“Au participat în mod activ în cadrul misiunii, intervenind alături de camarazii lor din întreaga țară cu un autocamion container suport logistic II și o autospecială de primă intervenție și comandă. Pentru tot ceea ce ați reușit să faceți în ajutorul oamenilor de acolo și pentru îndeplinirea cu succes a tuturor misiunilor primite, vă mulțumim și vă felicităm”, spun reprezentanții ISU Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.