Social

În ultimele 14 zile, 295 de teleormăneni au aflat că sunt infectați cu SARS-CoV-2

Conform cifrelor oficiale, în județul Teleorman, numărul localităților care au zero rata incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 și, implicit, nicio infectare raportată în ultimele 14 zile, este în scădere, la data de 06 septembrie fiind vorba de 36 de astfel de unități administrativ-teritoriale.

Cea mai mare rata de incidență a cazurilor de îmbolnăviri la mia de locuitori este raportată în comuna Beuca, respectiv 5.74, cu 7 cazuri confirmate în ultimele două săptămâni, în timp ce comuna Ciuperceni are, în continuare, o rată de incidență ridicată – 3.63, urmată de Putineiu cu 2.66.

În ceea ce privește municipiile și orașele din județ, Turnu Măgurele înregistrează, ca și până acum, cele mai multe infectări, în ultimele 14 zile fiind depistate 61 de astfel de situații. Și la Alexandria, numărul de cazuri confirmate este în creștere, 54 de locuitori ai municipiului reședință de județ primind vestea că sunt infectați, în perioada mai sus precizată, în timp ce pentru municipiul Roșiorii de Vede sunt raportate 22 de cazuri, la Videle 16, iar la Zimnicea 5. De asemenea, în alte 28 de localități din județ s-a depistat doar câte un singur caz de îmbolnăvire în perioada de referință.

La nivelul întregului județ, la data menționată, rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a ajuns la 0.82, iar numărul teleormănenilor care au aflat că au contractat virusul a ajuns la 295, în ultimele 14 zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.