Eveniment

În timpul deplasării, a luat mașina foc

Cristian N., în data de 28.07.2013, la ora 01.00, în timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate personală pe DJ 506, prin localitatea Măgura, a observat că de la motorul acesteia ieșea fum. A oprit pe dreapta pe direcția de mers și a încercat cu mijloacele de primă intervenție din dotarea autoturismului să stingă incendiul izbucnit la compartimentul motor. Proprietarul nu a reușit să stingă focul, suferind și arsuri la nivelul feței și al membrului inferior stâng.).

Sosiți la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pompierii militari alexăndreni au stins flăcările în mai puțin 20 de minute, victima fiind preluată de către membrii echipajului SMURD, care i-au acordat primul ajutor.

Au ars ori au fost distruse de incendiu următoarele bunuri: motorul, spoilerul din față, cele două aripi, roțile, parbrizul, iar din cauza fumului s-a deteriorat și habitaclul mașinii. Valoarea pagubelor a fost apreciată la suma de 10000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la cca. 4000 de lei.

Cauza probabilă a acestui incendiu a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a autoturismului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.