Eveniment

În Teleorman, luna trecută, numărul divorțurilor l-a depășit pe cel al căsătoriilor

divortDin ce în ce mai multe familii teleormănene aleg să pună capăt mariajului, numărul divorțurilor depășind, luna trecută, numărul căsătoriilor. Cele mai multe divorțuri sunt de comun acord.

La oficiile de stare civilă din Teleorman au fost încheiate şi înregistrate luna trecută, potrivit datelor statistice din județ, 32 de căsătorii, în timp ce 46 de familii teleormănene au ales să divorțeze.

Divorțul a devenit prima variantă de selecție în opțiunea românilor când vine vorba de neînțelegeri în familie. Cei mai mulți, în loc să lupte pentru o remediere a problemelor, aleg să se despartă amiabil, spun specialiștii. Potrivit statisticilor din România, locuitorii Bucureştiului, Iaşiului şi Timişoarei sunt cei care renunță cel mai repede la căsnicie. Ce-i determină pe teleormăneni să divorțeze? Potrivit psihologilor, la fel ca și în cazul celor mai mulți români, teleormănenii divorțează în principal din cauza violențelor fizice și psihice, din cauza lipsei de comunicare, a infidelității, intervenția părinților celor doi soți în viața de cuplu sau diferențelor de educație. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.