Social

În Teleorman, din 376 unităţi de învăţământ, 62 sunt neautorizate sanitar

Potrivit raportului de activitate DSP pentru anul 2014, în judeţul Teleorman, în mediul rural, din cele 303 unităţi de învăţământ (5 licee, 103 şcoli generale, 195 grădiniţe), 242 sunt autorizate sanitar, în timp ce 61 nu îndeplinesc condiţiile de igienă impuse.

De asemenea, în anul 2014, a fost suspendată temporar activitatea pentru Şcoala generală cu clasele I- VIII Buzescu, Grădiniţa cu program normal nr. 3 Valea Părului, Grădiniţa cu program normal nr. 4 Teleormanu, Grădiniţa cu program normal Botoroaga, Grădiniţa cu program normal Valea Cireşului, Şcoala generală cu clasele I-VIII Călugăru, Şcoala generală cu clasele I-VIII Furculeşti, Şcoala generală cu clasele I-VIII Valea Cireşului. În urma remedierii deficienţelor, s-a dispus redeschiderea Şcolii generale cu clasele I- VIII Buzescu, a Grădiniţei cu program normal nr. 4 Teleormanu şi a Şcolii generale cu clasele I-VIII Furculeşti.

Totodată, din cele 73 de unităţi de învăţământ din mediul urban (18 licee, 21 şcoli generale, 34 grădiniţe), sunt autorizate sanitar 73, în timp ce un liceu (Liceul Tehnic Auto) este mutat temporar în altă locaţie până la reabilitarea spaţiului iniţial. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.