Eveniment

În Teleorman, căminele a trei licee ar putea găzdui imigranţi

imigrantiMonica DUMITRESCU

Ministerul Educaţiei a cerut tuturor Inspectoratelor Şcolare Judeţene să transmită o situaţie a locurilor de cazare disponibile în căminele liceelor care ar putea fi puse la dispoziţia refugiaţilor în cazul în care aceştia ar ajunge şi în România, fără însă a fi afectat procesul de învăţământ. Totodată, Inspectoratele Şcolare Judeţene trebuie să precizeze şi posibilităţile de asigurare a meselor în cantinele şcolare, dar şi posibilităţile pentru asigurarea asistenţei medicale şi a consilierii psihologice pentru imigranţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, se estimează că vor rămâne locuri libere, după cazarea elevilor, în căminele a trei unităţi de învăţământ: Liceul Tehnologic “Sfântul Haralambie” şi Colegiul Tehnic “David Praporgescu” din Turnu Măgurele şi Liceul Tehnologic “Emil Racoviţă” din Roşiorii de Vede. În căminele Liceului Pedagogic “Mircea Scarlat” din municipiul Alexandria nu sunt locuri libere, însă la cantina acestei unităţi de învăţământ ar putea fi asigurată masa pentru eventualii imigranţi. În ce priveşte asigurarea asistenţei medicale şi a consilierii psihologice, Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a transmis Ministerului Educaţiei că nu are posibilităţi.

5 Comments

  1. Astia ne mai trebuiesc ca le avem pe toate suntem prea bogati. Eu sunt in spania si am avut multe probleme cu acesti indivizi rasisti si hoti fura bataii cu albi va asa ne considera albi nu personas.

  2. E exact ce ne lipsea!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.