Politic

În tabăra liberală din judeţ, rezultatele sondajelor vor da şefii organizaţiilor locale

liberaliLiberalii teleormăneni se străduiesc, încă de la luarea deciziei formării marelui PNL, să îngroape securea războiului şi să dea uitării vechile orgolii, în vederea unificării dreptei din judeţ. Că lucrurile n-au decurs conform planului nu mai este o noutate pentru nimeni, cum nu mai este o noutate nici faptul că, înainte de a face pace cu partenerii politici, vechile formaţiuni politice au fost nevoite să facă ordine în propria ogradă. Astfel, au fost daţi la o parte politicieni vechi, care au tras sforile în judeţ de-a lungul timpului, pentru a face loc unor figuri ce se vor noi şi nepătate din punct de vedere politic.

Cât anume s-a reuşit aces lucru se va măsura în scrutinul pentru localele din vara anului viitor, când marele PNL îşi va măsura puterile cu PSD, partidul care a câştigat mai toate alegerile în Teleorman până în prezent.

Până atunci, în perspectiva alegerilor locale, liberalii lucrează, de mai bine de jumătate de an, la pregătirea sondajelor de opinie ce vor da candidaţii cu cele mai mari şanse să câştige scrutinul din vara lui 2016.

Şi, pentru ca lucrurile să se aşeze în rândul liberalilor teleormăneni, de ceva vreme, prin cercurile liberale din judeţ se discută ca în organizaţiile locale să se renunţe la sistemul de conducere prin copreşedinţi, pentru ca la şefia organizaţiei să rămână un singur preşedinte, iar sondajele de opinie să fie cele care decid dacă acesta este dat de vechiul PDL sau de vechiul PNL.

Pentru început, printre organizaţiile locale vizate de modificarea sistemului de conducere sunt cele din Pietroşani, Piatra, Beciu, Uda Clocociov, Bujoreni, Drăgăneşti de Vlaşca, Crângu, Seaca şi Slobozia Mândra, urmând ca rezultatele sondajelor de opinie să dea preşedinţii în celelalte organizaţii locale, inclusiv în cazul oraşelor şi municipiilor din judeţ. (Violeta Mocanu)

4 Comments

  1. Ce sondaj ati facut la Suhaia? Niciunul?

  2. Rodica Radulescu

    ‘Marele’ PNL este adunatura de hulpavi afaceristi cu statul care vor sa puna mana pe putere prin manipulare si sa suga la sange resursele judetului!

  3. Care sondaje? Cele masluite?(de Bitanu)

  4. Minciuni si iar minciuni. La Piatra nu s-a facut nici-un sondaj, in schimb Bitanu a stabilit singur seful si candidatul organizatiei locale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.