Social

În sfârşit, Policlinica intră în reparaţii

10754737_734113026670371_1262603259_oÎn şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de miercuri, 23 septembrie, consilierii judeţeni au votat, în unanimitate, proiectul de hotărâre privind acordul pentru efectuarea unor lucrări la unele imobile din partimoniul judeţului Teleorman.

Concret, potrivit actului normativ, “se dă acord Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, în calitate de administrator, pentru efectuarea unor lucrări la imobilul situat în municipiul Alexandria, str. Mihăiţă Filipescu, nr. 32, proprietate publică a judeţului Teleorman” pentru lucrări de reparaţii finisaje interioare, reparaţii acoperiş şi reparaţii gard, precum şi pentru lucrări de zugrăveli exterioare.

În ce priveşte costurile, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria va recupera contravaloarea lucrărilor de la ceilalţi prorietari, în funcţie de suprafaţa utilă comună deţinută de fiecare, potrivit prevederilor legale. În cadrul Policlinicii îşi desfăşoară activitatea ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria şi mai multe cabinete medicale individuale, care furnizează servicii medicale teleormănenilor. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.