Politic

În prima zi de campanie, PP-DD Teleorman şi-a lansat candidaţii

Carmen Dumitrescu

Prima zi de campanie electorală nu a rămas fără ecouri în judeţul Teleorman. Dimpotrivă, două partide şi-au lansat candidaţii în cursul zilei cu pricina, iar PP-DD a fost chiar primul partid care şi-a prezentat, pentru a doua oară, după momentul depunerii dosarelor de candidatură la Biroul Electoral Judeţean, candidaţii pentru cele 9 colegii parlamentare din Teleorman. Chiar dacă unii s-ar fi aşteptat la asta, Partidul Poporului Dan Diaconescu Teleorman nu a apelat la popularitatea nici unui lider central, considerând că e suficientă popularitatea liderilor judeţeni, pregătiţi să ţină piept luptei electorale pe care să înceapă. În prezidiu s-au aflat, aşa cum se putea uşor anticipa, secretarul general al partidului, Stelică Tălpigă, alături de liderul organizaţiei municipale, Jean Abălaru, vicepreşedintele partidului la nivel judeţean, Ion Izină, alături de Samuel Calotă, care este una dintre mutările supriză ale PP-DD în această campanie. Luând cuvântul, Calotă a ţinut să precizeze, din nou, că el nu este membru al formaţiunii politice pentru care acum militează, ci face, pur şi simplu, un gest firesc de a sprijini partidul în care se află acum un tânăr candidat, pe care el îi preţuieşte mult.

S-a discutat, în cadrul reuniunii cu membrii şi cu mass-media, despre şansele partidului de a obţine rezultate bune la nivel naţional, dar şi la nivel judeţean, după redistribuire, Samuel Calotă recunoscând faptul că nu e cazul ca nimeni să se amăgească că va putea învinge USL în Teleorman, dar că sunt şanse suficient de mari pentru ca protejatul său,  Alin Bucur să obţină un fotoliu de deputat. În consecinţă, Bucur a vorbit despre proiectele sale la nivelul judeţului şi despre speranţele pe care le are referitor la eventuala dezvoltare economică a Teleormanului: “Prin proiectele pe care le-am demarat vreau să generez locuri de muncă  şi să aduc linişte în cadrul unor familii care au ajuns la limită. Îmi mai doresc să schimbăm actuala clasă politică, pentru că ultimii 22 de ani de politică au pus clar în evidenţă faptul că  această clasă politică şi-a urmărit propriul interes, nu pe cel al oamenilor”.

Sub deviza “Dreptate pentru fiecare”, PP-DD Teleorman îşi începe acţiunile electorale şi va încerca să atragă atenţia populaţiei judeţului asupra principiilor promovate de această formaţiune politică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.