Eveniment

În noaptea de joi spre vineri, polițiștii rutieri au reținut 41 de permise de conducere

În contextul apropierii weekend-ului și al creșterii valorilor de trafic, în noaptea de joi spre vineri, în intervalul orar 23:00-05:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman – Serviciul Rutier și birourilor rutiere au acționat cu efective mărite pe raza județului pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere – încălcarea regimului legal de viteză, depășire și consumul de alcool și substanțe psihoactive.

Īn urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 91 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 30.145 lei, au reținut 41 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Dintre acestea, 47 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 sancțiuni pentru depășire, 5 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 1 sancțiune pentru lipsă inspecție tehnică periodică, 6 sancțiuni pentru alte abateri.

Totodată, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Astfel, joi, la orele 23:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului , având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.