Sport

În mod sigur, în 2015 Sala Sporturilor va intra în lucrări de modernizare

Despre proiectul de reabilitare și modernizare a Sălii Sporturilor din Alexandria s-a mai vorbit la nivelul municipiului, implicit de sprijinul pe care administrația locală l-a oferit Companiei Naționale de Investiții de a efectua lucrările respective. Acest lucru presupune ca, timp de aproape un an și jumătate, echipele care fac sport de performanță din Alexandria și au ca principal teren de joc / pregătire Sala Sporturilor, să caute soluții pentru a juca în altă parte.

Faptul că lucrările de modernizare a Sălii Sporturilor vor începe cât de curând a fost confirmat recent, în cadrul unei festivități de premiere a sportivilor, făcută de subsecretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Augustin Ioan. “Acum câteva zile a fost semnat protocolul de către doamna ministru Gabriela Szabo, protocol pentru Sala Polivalentă, în vederea modernizării ei”, a spus Augustin Ioan la premierea sportivilor din Alexandria. Așadar, un lucru pare sigur, Sala Sporturilor se va moderniza, dar până atunci, echipele care activează acolo trebuie să caute un loc unde să joace de acum încolo pentru cel puțin un an de zile.

 

Stadionul Municipal “întârzie”

În cadrul aceluiași proiect de modernizare a bazelor sportive din Alexandria, era inclus și stadionul Municipal. Numai că, deși CNI, societate subordonată Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, pare dispusă să modernizeze și stadionul – s-a spus că ar apărea o bază sportivă modernă, cu peste 7000 locuri, un minihotel, dotări pentru presă, locuri VIP etc.,deocamdată aceste lucruri trenează. Augustin Ioan a precizat cu același prilej faptul că problema ar fi “acolo mai sunt unele lucruri de pus la punct, la documente, este mai degrabă ceva birocratic, mai exact s-au întâmpinat anumite dificultăți la nivel de cadastru”. Acest lucru înseamnă că, probabil până în vară se va juca fotbal în continuare pe Satdionul Municipal, însă credem că proiectul inițial nu va fi abandonat, iar această lucrare va fi demarată și finalizată în cele din urmă.

B.Pană

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.