Social

În minivacanța de săptămâna viitoare, Direcția de Evidență a Persoanelor Alexandria asigură permanența doar pentru oficierea căsătoriilor programate și înregistrarea deceselor

Direcția de Evidență a Persoanelor Alexandria informează că, în zilele de miercuri (15.08.2018), joi (16.08.2018) și vineri (17.08.2018), nu se lucrează, iar în perioada menționată Compartimentul de Stare Civilă va asigura permanența numai pentru oficierea căsătoriilor programate și pentru înregistrarea deceselor.

Angajaţii din sectorul bugetar vor avea o minivacanţă de cinci zile între 15 şi 19 august, după ce Guvernul a adoptat, în şedinţa de joi, 2 august, o hotărâre ca zilele de 16 şi 17 august să fie zile nelucrătoare în sistemul public.

Potrivit reprezentanților Executivului, cele două zile nelucrătoare vor fi recuperate fie pe 25 august şi pe 1 septembrie, adică în cele două zile de sâmbătă care urmează după minivacanţă, în regim de program normal, fie prin prelungirea programului de lucru până pe 7 septembrie, potrivit planificărilor. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.