Politic

În lipsa deputatului Almăjanu, Eugen Pîrvulescu a preluat frâiele vechiului PNL în CJEx

Cei 25 de liberali din CJEx al PNL Teleorman se întâlnesc, regulat, în şedinţe în care organizează şi conduc întreaga activitate internă a partidului la nivel judeţean între fiecare două şedinţe consecutive ale BPJ.

La nivelul CJEx, şedinţele, puse în general spre sfârşitul săptămânii, erau prezidate de către Cristi Barbu, din partea PDL, şi de către Marin Almăjanu, din partea PNL. Având în vedere însă problemele medicale cu care s-a confruntat deputatul nu cu mult timp în urmă, în cadrul şedinţelor CJEx, locul i-a fost luat de prim-vicepreşedintele PNL Eugen Pîrvulescu.

Contactat telefonic, Eugen Pîrvulescu a declarat: „Da, prezidez, alături de Cristi Barbu, şedinţele CJEx. Şi, pentru a nu mai exista niciun fel de interpretare, în şedinţele din cadrul BPJ al vechiului PNL, care sunt necesare şi utile, conduc şedinţele alături de ceilalţi doi prim-vicepreşedinti, respectiv Alexandru Iliescu şi Dan Popescu”. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Cucoana cu coasa a luat-o catre Rosiori via Peret si deci ALIxandru Iliescu poate avea o surpriza. Sa nu stie PNL -ul matrapazlacurile acestui maimutoi incult?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.