Politic

În judeţul Teleorman, 334 de secţii de votare organizate pentru alegerile prezidențiale

Potrivit datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, 334 de secţii de votare vor fi deschise, în Teleorman, pe 10 și 24 noiembrie, pentru cele două tururi ale alegerilor prezidențiale. Astfel, în ceea ce priveşte localităţile urbane, în municipiul Alexandria, cei 42.415 alegători vor avea la dispoziţie 34 de secţii de votare, în timp ce în muncipiul Roşiorii de Vede, cei 25.553 de alegători vor avea la dispoziţie 21 de secţii de votare, iar în municipiul Turnu Măgurele vor fi deschise 18 secţii de votare pentru totalul de 23.905 alegători. Totodată, pentru cei 9.117 alegători din oraşul Videle vor avea la dispoziţie nouă secţii de votare, în timp ce pentru cei 12.473 de alegători din oraşul Zimnicea vor fi deschise nouă secţii de votare.

În ceea ce priveşte localităţile rurale din judeţ, potrivit datelor furnizate de AEP, numărul secţiilor de votare este proporţional cu numărul alegătorilor înscrişi în registrul electoral şi variază între două secţii deschise la Răsmirești și Năsturelu şi şase secţii deschise la Orbeasca.

Alegătorii sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege președintele, pentru următorii cinci ani, pe 10 noiembrie (primul tur) și, mai apoi, pe 24 noiembrie (al doilea tur).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.