Eveniment

În Împărăţia lui Moş Crăciun

În zilele de 18-19 decembrie 2018, Moş Crăciun a poposit în decorul de basm al cercului de teatru, coordonat de d-na prof. Mihaela Dobre, de la Palatul Copiilor din Alexandria.

În Ţara lui Moş Crăciun totul este posibil, iar elevii au oferit părinţilor, bunicilor şi profesorilor care i-au însoţit clipe de candoare şi bucurie, interpretând momente de teatru adecvate acestei perioade, cum ar fi: „Negociem cu… Moş Crăciun”, „Licoarea fermecată”, „Şansa noastră-i Moş Crăciun, „Misterul Crăciunului”, „Povestea lui Moş Crăciun”, O farsă de Revelion”, „Angajăm Rudolf”.

Fiecare „personaj” care a prins viaţă pe scenă a adus zâmbete şi aprecieri din partea asistenţei numeroase. Prichindei, elevi de gimnaziu şi liceeni au arătat că teatrul este o artă dar şi o cale de afirmare a aptitudinilor creative şi a talentului, oferind tuturor un crâmpei din magia Crăciunului.

Felicitări micilor actori, dascălilor şi mai ales doamnei profesoare, care ne-a oferit o lecţie de ospitalitate şi de profesionalism în pragul sărbătorilor de iarnă!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.