Social

În ianuarie, unii pensionari își vor primi banii cu întârziere

În luna ianuarie, o parte dintre pensionarii din județ își vor primi drepturile bănești mai târziu decât de obicei din cauza sărbătorilor de iarnă, informează Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) printr-un comunicat de presă. Cei care primesc pensia prin cont bancar nu vor fi afectați, aceștia urmând să-și primească drepturile la fel ca până acum.

„Casa Națională de Pensii Publice aduce la cunoștință faptul că, pentru luna ianuarie 2020, dată fiind perioada sărbătorilor de iarnă, se decalează cu câteva zile plata drepturilor bănești pentru beneficiarii ale căror drepturi se achită prin intermediul C.N. Poșta Română S.A. În cazul drepturilor care se achită prin cont bancar, calendarul de plată nu se modifică „, se arată într-un comunicat de presă al CNPP.

Astfel, benficiarii care primesc pensia prin poștă vor intra în posesia banilor cu câteva zile mai târziu în luna ianuarie, așa încât poștașii vor livra pensiile în perioada 10-20 ianuarie 2020. În cazul în care beneficiarii nu sunt găsiți la domiciliu, aceștia vor fi nevoiți să meargă la ghișeele poștale pentru a ridica banii, însă nu mai târziu de data de 22 ianuarie 2020.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.