Politic

În conferință de presă comună, Eugen Pîrvulescu și Victor Drăgușin au anunțat că Dedeman vine la Alexandria

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, și senatorul PNL, Eugen Pîrvulescu, au anunțat că a fost semnat contractul de vânzare-cumpărare a terenului destinat unei mari investiții pentru construcția de către Dedeman a unui supermarket de bricolaj la Alexandria. După discuțiile avute în Consiliul local Alexandria, toți consilierii au votat “pentru”, ținând cont de faptul că este o investiție foarte mare, care asigură aproximativ 200 de locuri de muncă, ceea ce pentru Alexandria, așa cum spunea primarul Victor Drăgușin, reprezintă o mare realizare, având în vedere avantajele pe care le aduce la dezvoltarea municipiului. La rândul său, senatorul Eugen Pîrvulescu a accentuat că votul dat de consilierii PNL este unul responsabil și benefic în ce privește investițiile în Alexandria, subliniind că principalul obiectiv al liberalilor este acela de a susține mediul privat și investițiile în județ. Totodată, acesta a subliniat că, așa cum, în această situație, două partide au găsit soluția de a aduce cel mai mare investitor la Alexandria, de fiecare dată când se va pune problema unor astfel de inițiative, PNL și PSD vor fi mereu în consens.

Deși tema conferinței nu a fost legată de subiecte politice, faptul că cei doi politicieni s-au aflat la aceeași masă, a determinat întrebări legate de funcționarea Coaliției în județul Teleorman. Președintele liberalilor teleormăneni a accentuat faptul că, atât în județ, cât și la nivel național, Coaliția funcționează și același lucru se va întâmpla și după rotativă, chiar dacă mai există divergențe de opinii între reprezentanții partidelor, fapt considerat de Eugen Pîrvulescu unul normal în democrație și chiar esențial pentru diferențierea de totalitarism.

De asemenea, în contextul temelor politice, senatorul liberal a răspuns la întrebarea dacă PNL Teleorman va avea candidat pentru funcția de primar al municipiului Alexandria la alegerile de anul viitor: “Cu siguranță, DA și, cu siguranță, vom câștiga funcția de primar”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.