Sport

În câteva zile, Sala de sport de la Şcoala nr. 7 va fi deschisă!

sala 2Anul 2015 a fost unul destul de “agitat” din punct de vedere al infrastructurii în sportul alexăndrean, lucrările de la Sala Polivalentă dând peste cap programul de pregătire / competiţional al echipelor de performanţă din muinicipiu. Sala de sport care s-a construit în cursul anului trecut în curtea Şcolii nr. 7 din Alexandria trebuia să fie o variantă pentru echipele care îşi desfăşoară activitatea, însă nici la începutul anului 2016 nu este dată în folosinţă.

În ciuda faptului că lucrările la Sala Polivalentă s-au tot amânat în cursul anului trecut – din februarie, cum se anunţase iniţial, şantierul  s-a deschis abia în septembrie – iar lucrările la Sala de sport din incinta Şcolii nr. 7 au fost destul de avansate, în toamna anului trecut publicul alexăndrean n-a avut unde să vadă sport de performanţă. Cu toate că sala respectivă a fost finalizată încă din luna septembrie, utilităţile au fost racordate mai greu, însă se pare că această situaţie va fi depăşită în câteva zile.

În acest sens, se pare că în cel mult zece zile sala va fi inaugurată, iar echipele şi sportivii din Alexandria vor avea o sală în care să poată face pregătire specifică, pe perioada rece a anului. Iar sala respectivă, care va asigura şi programul orelor de sport de la Şcoala nr. 7, probabil că va găzdui şi meciuri din competiţiile naţionale.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.