Politic

În atenția Primăriei municipiului Alexandria – Nu mai girați un fals!

Ziarul Teleormanul aduce la cunoștința reprezentanților Primăriei municipiului Alexandria că în documente oficiale, semnate, parafate și asumate, implicit prin postarea pe site-ul oficial al instituției – www.alexandria.ro – girează un fals.

Mai exact, un proiect de hotărâre adoptat în cea mai recentă ședință (marți, 1 martie) a consilierilor locali ai municipiului Alexandria vizează înființarea unui Grup de lucru în vederea identificării așezărilor informale de pe teritoriul municipiului Alexandria, județul Teleorman. Raportul de specialitate, referatul și toată seria de documente pentru ca proiectul de hotărâre să fie dezbătut în ședința de Consiliul local sunt recent întocmite, 21, respectiv 28 februarie 2022.

Supriza vine însă atunci când studiem componența respectivului grup de lucru. Printre membrii coordonați chiar de primarul Victor Drăgușin, se numără, la coada listei, Mocanu Violeta, ca “Reprezentant Societatea Civilă, Ziarul Teleormanul”. Îi informăm pe domnii din Primăria Alexandria că persoana respectivă nu este angajată a redacției Ziarului Teleormanul, așadar putem suspecta fie că e vorba de falsă legitimare, fie de prostie pură. Altfel, nu putem înțelege cum pot să apară în documente oficiale informații atât de eronate? Asta în condițiile în care confirmarea sau infirmarea unor astfel de date se poate face extrem de ușor.

În cazul în care oficialii municipalității nu cunosc, le aducem la cunoștință că au apărut informații conform cărora persoana în cauză este angajată în cadrul a două societăți extrem de apropiate de Primăria Alexandria, respectiv TR Administrare Imobile și Apa Serv.

Vă solicităm să remediați această situație neplăcută! Ziarul Teleormanul nu a desemnat niciun reprezentant care să facă parte din acest grup de lucru și, repetăm, Violeta Mocanu nu este angajat al redacției noastre!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.