Social

În Alexandria vor fi construite alte 70 de locuințe ANL destinate tinerilor

Primăria municipiului Alexandria a emis autorizația de construire pentru 70 de apartamente, destinate tinerilor, ce vor fi construite în str. Dunării, zona Han- Pepinieră, etapa I. Totodată, la finalul lunii mai, municipalitatea alexăndreană a predat Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) amplasamentul pentru realizarea obiectivului de investiții. Este vorba despre două blocuri cu câte două scări, urmând ca tinerii să beneficieze de garsoniere și apartamente.

Proiectul este derulat de Agenția Națională pentru Locuințe (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației) prin Programul Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii.

Locuinţele (apartamente) sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către autorităţile locale/centrale, cu drept de folosinţă gratuită pe întreaga perioadă de realizare a investiţiilor. După finalizarea lucrărilor, acestea sunt predate autorităților publice locale în vederea administrării și repartizării către tinerii care îndeplinesc criteriile de acces.

3 Comments

  1. Buna ziua. Am voie bloc. Eu sunt surzi

  2. UN LUCRU BUN,INTREBAREA ESTE CINE ENEFICIAZA??? CA PANA ACUM???

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.