Sport

Impas în transferuri? FCM Alexandria și Sporting Roșiori caută în continuare jucători

Este perioada precompetițională și multe echipe caută să-și completeze sau să întărească loturile de jucători, însă această preocupare este una destul de complexă, deoarece doar cine se “mișcă” mai bine, are și șansele de a reuși ceea ce și-a propus. Un exemplu în acest sens este situația de pe piața transferurilor din Teleorman în această vară, o “piață” destul de activă, atât prin prisma retragerii din campionat a echipei Sporting Turnu Măgurele, dar și prin stările de spirit total diferite existente la cele două echipe divizionare, Sporting Roșiorii de Vede și FCM Alexandria

În urmă cu câteva zile, clubul FCM Alexandria îl dădea ca și transferat pe fundașul roșiorenilor Liviu Floricel, însă a doua zi clubul roșiorean anunța că Floricel a semnat cu Sporting; ce nu s-a spus, dar s-a aflat, este faptul că Floricel ar fi rămas pe o sumă mult mai mare decât avea înainte și chiar decât i-ar fi oferit FCM Alexandria.

Despre Sporting Roșiori se aude, prin lumea fotbalului județean, că a “plusat” la unii jucători din sezonul trecut, însă mai caută și pentru a completa echipa, iar noua conducere a clubului, prezidată de Paul Mara, pare decisă să formeze o echipă cât mai competitivă pentru sezonul următor; chiar dacă, deocamdată, n-a reușit să aducă jucătorii pe care îi vrea, dar a pierdut câțiva sportivi di sezonul precedent.

FCM Alexandria a ratat un transfer important, pe fundașul Floricel, dar s-a orientat se pare către București, unde s-ar fi purtat niște negocieri cu eventuali-posibili transferabili. După câte se pare, nici unul din cei contactați n-a confirmat transferul, dar nici n-au rupt gura târgului, prin cine știe ce calități. însă, înn perioada următoare alexăndrenii, prin președintele Bogdan Ciobanu, alături de antrenorul Romulus Ciobanu, trebuie să completeze lotul pentru noul sezon.

Să mai punctăm o similitudine între cele două echipe divizionare din Teleorman, care, foarte probabil vor fi și adversare în următoarea ediție a Ligii a 3-a, ambele formații și-au anunțat reluarea antrenamentlor de luni, 18 iulie a.c., adică ar mai fi o săptămână de vacanță, în care se pot completa loturile.

În încheiere, tot ca o similitudine, neplăcută de această dată, ar fi faptul că nici Sporting Roșiorii de Vede, nici FCM Alexandria nu pare să fi obținut, sau nu este aproape să obțină, semnătura vreunui fost jucător la Sporting Turnu Măgurele, echipă care în sezonul trecut s-a clasat, totuși, pe locul 4 în seria a 3-a, Liga a 3-a.

Ce va fi, vom vedea pe parcurs.

B.Pană

One Comment

  1. Gruppo Anonimus

    Ce bani sa aibe MARA!?Cai verzi pe pereti, ala dea abia isi duce falimentele!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.