Eveniment

Impact între o ambulanţă şi o căruţă

Un bărbat din Turnu Măgurele în timp ce conducea o autospecială Ambulanță pe str. Memoriile 2 Mai din mun. Turnu Măgurele, transportând în regim de urgență un pacient, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune , ajungând la intersecția cu str. Dobrogeanu Gherea nu a putut evita impactul cu un vehicul cu tracțiune animală, neînregistrat, condus de un bărbat din localitate care a efectuat neregulamentar manevra de întoarcere, în intersecție, fără a se asigura, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea unui bărbat care se afla pe marginea drumului şi care a fost lovit de atelajul hipo.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat iar conducătorul vehiculului cu tracțiune animal a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.