Eveniment

Imobil al Primăriei Roşiori, ocupat abuziv de trei persoane, cuprins de flăcări

Marţi dimineață, la ora 04.41, pe numărul unic de urgență 112, o persoană a solicitat intervenția pompierilor militari roșioreni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Roșiorii de Vede, aflată pe strada Oltului, proprietatea primăriei.

Sosiți la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii au constatat faptul că flăcările se manifestau la acoperișul casei, realizat din astereală din lemn acoperită cu tablă, pe o suprafață de cca. 20 mp, la planșeul din scândură și tâmplăria din două camere de locuit, precum și la peste 500kg de materiale textile, existând posibilitatea propagării incendiului la locuințele din imediata apropiere.

Focul a fost localizat și lichidat în stadiul în care a fost găsit, fără ca acesta să se extindă la bunurile din vecinătate, valoarea acestora fiind apreciată la peste 100000 de lei. Pagubele materiale rezultate în urma incendiului se apropie de suma de 3500 de lei.

Din primele cercetări efectuate la fața locului,a reieșit faptul că acest imobil era locuit abuziv de trei persoane, N.D. de 52 de ani, A.D. de 21 de ani și T.S. de 46 de ani, care au aprins focul într-o sobă de cărămidă ce avea coșul de fum deteriorat, aceasta fiind și cauza probabilă a incendiului.

La această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.