Social

Iluzia popularității, o nouă temă abordată de voluntarii Europe Direct

Vineri, 27 august 2021, pe Stadionul municipal din Roşiori de Vede, a avut loc o nouă Seară europeană când poveştile au prins viaţă dedicată adolescenţilor. Și de această dată, interesul a fost unul ridicat, câteva sute de tineri, dar şi adulţi participând la evenimentul iniţiat de Voluntarii Europe Direct Teleorman. În deschidere, a avut loc prezentarea unui material video realizat de voluntari ai Centrului Europe Direct Teleorman, având la bază un subiect de actualitate, o problemă majoră din viaţa adolescenţilor: iluzia popularității, urmată de o proiecţie de film artistic cu tematică educativă.

Centrul Europe Direct Teleorman este un serviciu local care funcţionează în cadrul Bibliotecii Municipale “Gala Galaction”, structură a Direcţiei pentru Cultură, Educaţie, Creaţie şi Sport Roşiori de Vede, este destinat comunităţii judeţului Teleorman și se adresează, fără discriminare, tuturor cetăţenilor care caută informaţii privind oricare dintre domeniile de activitate ale instituţiilor Uniunii Europene.

Printre serviciile oferite de centru se numără accesul la informaţii, consultanţă, asistenţă şi răspunsuri la întrebări privind legislaţia, politicile, programele şi posibilităţile de finanţare ale Uniunii Europene; oportunitatea cetăţenilor de a comunica instituţiilor U.E. reacţiile lor sub forma unor întrebări, opinii şi sugestii; permite Comisiei Europene să îmbunătăţească transmiterea de informaţii exacte şi adaptate necesităţilor locale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.