Eveniment

Ideo Ideis / Înscriere gratuită pentru atelierele Art&Play create exclusiv pentru comunitatea alexăndreană

“Copiii și tinerii care au crescut în Alexandria, ca și mine, au simțit din plin plictiseala vacanțelor de vară – lipsa opțiunilor de a face ceva distractiv, dar și educativ și util pentru viitorul lor. Atelierele Art&Play au apărut la intersecția dintre această nevoie a comunității și o resursă de care Ideo Ideis dispunea din plin: oameni tineri și entuziaști, bine pregătiți în domeniile lor de activitate și dornici să dea mai departe cunoștințele și pasiunea lor”, spune Silvia Guță, directoarea Departamentului de Dezvoltare Comunitară.

Astfel, în Parcul Vedea, în perioada 10-13 august, Ideo Ideis organizează atelierele Art&Play, despre care organizatorii spun că este “un program divers, concentrat și dedicat atât celor peste 500 de liceeni înscriși în ediția 2021, cât și comunității din Alexandria, cu activități adresate mai multor grupe de vârstă, organizate în aer liber”, mai mult, înscrierea este gratuită, deoarece programul este “creat exclusiv pentru comunitatea din Alexandria”.

În cadrul acestor ateliere, sunt lansate 20 de variante de activități și tematici, care sunt, la rândul lor, împărțite pe trei categorii, respectiv “Explorare Personală”, “Arte & Meserii” și “Implicare & Integrare Socială”. Pe lângă ateliere, pe 11 și 12 august, la ora 19:00, tot în aceeași locație, trainerii Art&Play vor susține o serie de dezbateri pe subiectul “De unde venim și încotro ne îndreptăm” – despre rolul educației nonformale în dezvoltarea unui oraș mic.

Așadar, pentru cei interesați, înscrierea gratuită se realizează în mediul online, accesând https://www.ideoideis.ro/art-and-play-inscrieri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.