Politic

Ică Calotă Florică rămâne alături de Tăriceanu şi se gândeşte la alegerile din 2016

Lucrurile par să nu stea prea bine pentru reformiştii fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Astfel, formaţiunea a pierdut deja unul dintre lideri, Radu Stroe, fost ministru de Interne, părăsind PLR pentru a se înscrie în UNPR. Şi veştile rele abia încep pentru fostul lider liberal, în sensul în care, nemulţimiţii din partid au uşa deschisa în PNL, cel puţin din partea aripii PDL. Astfel, în ciuda declaraţiei preşedintelui PNL, Alina Gorghiu, conform căreia niciun traseist nu va fi primit în partid, liderul deputaţilor PDL, Tinel Gheorghe, a declarat că liberalii care au plecat în formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să fie reprimiţi în partid.

„Cu gândul la preluarea guvernării, tabăra liberală pare dispusă să-şi schimbe atitudinea faţă de trădători. E o chestiune sensibilă cu domnul Tăriceanu, anticipez că după 1 februarie mulţi colegi liberali care au plecat din PNL se vor întoarce înapoi. Cred că cei care au plecat, amăgiţi de Călin Popescu Tăriceanu cu fata morgana în curtea PSD, trebuie primiţi”, a declarat Tinel Gheorghe.

Deputatul PLR Ică Calotă Florică nu consideră plecarea lui Radu Stroe din formaţiunea politică o pierdere foarte mare şi vede propunerea liderului PDL, de a reprimi în partid dezertorii, ca fiind una nepotrivită şi fără consecinţe prea mari.

„Dacă ar fi venit din partea unui lider PNL, ar fi putut avea loc discuţii. Noi, aripa Tăriceanu, din această cauză am plecat din PNL, pentru că a fost cooptat PDL. Eu pot să spun că rămânem alături de Călin Popescu Tăriceanu”, a spus deputatul Ică Calotă Florică.

Referitor la viitorul PLR, deputatul a declarat că, până la alegerile din 2016, partidul va evolua, se va consolida şi va fi în stare să obţină un scor bun.

„PLR va fi pe picioarele lui la alegerile din 2016. În perioada alegerilor va exista, probabil, un protocol de colaborare. E posibil chiar să avem liste comune cu PSD”, a mai spus deputatul PLR. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Ica suntem langa tine!!!Ica u iti fie frica, Poporogel, Sandul Lunganu, Pupescu Cretinian, Doru Dreapta din Rosiori de Vede sunt langa tine!!!

  2. Un alegator

    Cine sa il mai primeasca pe Calota Ica?
    Poate cei de la …Cicalex !!!!!!!!!!!!!!

  3. Ica,revino-ti!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.