Politic

Ică Calotă Florică nu ştie multe

ica calotaIoan DUMITRESCU

În sfârşit, UDMR iese de la guvernare; Consiliul Reprezentanţilor Unionali ai Uniunii Democrate a Maghiarilor din România a aprobat şi a votat propunerea Consiliului Permanent de ieşire de la guvernare.

Ieşirea UDMR de la guvernare lasă loc liber formaţiunii politice condusă de Călin Popescu Tăriceanu, care nu este încă înregistrată la judecătorie, Partidul Liberal Reformator, să intre la guvernare, unde este posibil să primească două portofolii în Guvernul Ponta.

Deputatul teleormănean Ică Calotă Florică afirmă că deocamdată nu ştie ce portofolii ministeriale va primi PLR. Deputatul Ică Calotă Florică nu ştie nici dacă în teritoriu, în judeţul Teleorman, membrii Partidului Liberal Reformator vor ocupa funcţii în conducerea instituţiilor deconcentrate, şi nici cine le va elibera. De altfel, preşedintele formaţiunii politice respective, Călin Popescu Tăriceanu, a lăsat să se înţeleagă faptul că PLR ar putea fi interesat de portofoliile de la ministerul Economiei şi cel de Finanţe, pe cale de consecinţă, dacă va primi respectivele ministere, este posibil ca şi în teritoriu direcţiile deconcentratelor respective să fie cedate celor de la PLR. Rămâne de văzut ce vor spune cei de la Partidul Social Democrat. Deocamdată, deputatul PLR, Ică Calotă Florică, nu ştie multe.

2 Comments

  1. De pe surse se pare ca ICA CALOTA va fi numit director la SIE post ramas vacant dupa plecarea domnului Melescanu.

  2. Da-ti si noua domnule deputat un loc de munca!Ore la scoli sau gradinite ca sunt profund politizate!Ar fi bine la Agro -Rosiori, la Baltoiu ca este un boier sau la nea BiBi la Salingy, ca nu se face nicio ora si se iau banii cu poala-fiind politic, nu dau nici sphaga!Am luptat pentru PLR si o voi mai face!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.