Sport

I-a expirat contractul – Andreea Ogrăzeanu nu are club, la acest moment!

Incertitudine în privinţa celei mai valoroase atlete pe care a dat-o vreodată judeţul Teleorman, sprintera Andreea Ogrăzeanu. Multipla campioană naţională şi fostă campioană europeană de juniori, singura atletă din judeţ care a concurat la Jocurile Olimpice şi singurul român care a alergat în probă de sprint la Olimpiadă, şi-a încheiat colaborarea cu cele două cluburi pe care le-a reprezentat din primul an de juniorat, Clubul Sportiv Şcolar Alexandria / Farul Constanţa. La data de 31 decembrie 2012, contractele pe care Andreea Ogrăzeanu le avea cu cele două structuri sportive s-au încheiat, însă, deocamdată, atleta nu şi-a definitivat situaţia, nu a

“Suntem puţin în aşteptare, vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare, cert este că noi sperăm să fim contactaţi cât mai repede, pentru a vedea în ce parte mergem. Oricum, ce pot eu să vă spun este că Andreea va decide pentru cine va concura, eu pot cel mult să o sfătuiesc, sportivul este cel care ia decizia!”, a spus antrenoarea Cristina Manea, cea care i-a fost un adevărat mentor sportivei Andreea Ogrăzeanu.

Ajunsă la 23 ani (pe care îi va împlini în luna martie), Andreea Ogrăzeanu, sportivă care are în palmares şi titlul de cetăţean de onoare în Alexandria, nu are nici un angajament la început de an 2013. Totuşi, multă lume speră ca cea mai valoroasă atletă a judeţului să reprezinte, pe mai departe Alexandria, mai ales că acum începe o nouă etapă a carierei sale, cea de senior. Iar municipiul Alexandria şi judeţul Teleorman ar putea face eforturi pentru a păstra la un club din localitate pe cea mai valoroasă atletă din toate timpurile, Andreea Ogrăzeanu, sportivă care poate aduce încă multe medalii naţionale de acum încolo.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.