Eveniment

Hoții care au dat mai multe lovituri în Drăgănești Vlașca, arestați pentru 30 de zile

Cei patru bărbați, reținuți în urma perchezițiilor de joi, 9 iunie, și bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuințe din Drăgănești Vlașca, au fost arestați pentru 30 de zile.

Aceștia au fost prezentați instanței de judecată vineri, 10 iunie, iar în urma administrării probatorului, cei patru, cu vârste de 32 de ani, 49 ani, 50 ani, și 43 de ani, din localitățile Băbăița și Roșiori de Vede, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt pe raza localității Drăgănești Vlașca, s-a dispus măsura de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei în cauză au fost încarcerați în Centrul de Reținere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Joi, 09 iunie, a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au pus în executare mai multe mandate de percheziții domiciliare în localități de pe raza județului Teleorman, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară pe raza comunei Băbăița, la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor de furt calificat săvârșite în perioada 14.04 – 28.05.2022.

Potrivit IPJ Teleroman, bărbații ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt pe raza localității Drăgănești Vlașca, de unde au sustras bunuri aparținând cetățenilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.