Sport

HCT Alexandria pregăteşte noul sezon

Cu mai puţin de două săptămâni înaintea campionatului Diviziei A, Handbal Teleorman Alexandria a intrat în “linie dreaptă” cu pregătirea, iar ultimele zile sunt rezervate jocurilor de verificare. Antrenorul Toma Constantin, care se află la al doilea sezon pe banca alexăndreană, şi-a propus ca, în ultima parte dinaintea campionatului oficial să alterneze antrenamentele fizice şi tactice cu meciuri amicale, în care să se vadă exact nivelul echipei, atât din punct de vedere individual, cât şi ca grup. Până acum, lucrurile sunt în fază provizorie, însă rezultatele obţinute nu l-au nemulţumit prea mult pe antrenor, chiar dacă seria jocurilor amicale nu se poate spune că a fost una pozitivă. Cu mulţi jucători noi în lot, dar şi cu o schimbare vizibilă în atitudine, echipa din Alexandria nu a putut reuşi mai mult de o remiză în primul amical al verii, cu HC Craiova, însă a putut vedea forţa unei echipe de top, precum CSM Ploieşti (participantă în Liga naţională), sau una care vizează promovarea (Interhandbal Bucureşti).

După eşecul la diferenţă minimă de la Ploieşti, alexăndrenii au jucat sâmbătă cu una din formaţiile care speră să urce în primul eşalon al ţării în handbalul masculin, Interhandbal, echipă care şi-a justificat pretenţiile. În final, bucureştenii s-au impus la cinci goluri diferenţă, însă, deşi nu scorul final a contat, ci modul în care evoluează echipa, toţi cei prezenţi au înţeles că în sezonul următor al Diviziei A, competiţia va fi una extrem de dificilă.

Rezultatele de până acum obţinute de Handbal Teleorman Alexandria în jocurile de verificare au fost: 22-22 cu HC Craiova (în deplasare); 21-23  cu CSM Ploieşti (în deplasare); 22-27 cu Interhandbal Bucureşti (pe teren propriu).

Astăzi după-amiază, la Sala sporturilor din Alexandria, Handbal Teleorman întâlneşte în meci-retur pe HC Craiova, într-o partidă care va începe de la ora 16.00. (B.Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.