Sport

HCT Alexandria în criză? Antrenorul Toma Constantin a lăsat echipa după prima etapă!

A fost prima etapă de campionat la Divizia A masculină de handbal, în care alexăndrenii de la Handbal Teleorman au întâlnit una din echipele cu pretenţii la promovare, CSM Călăraşi. După o primă repriză bună, în care scorul a fost egal, oaspeţii şi-au demonstrat superioritatea şi s-au impus în final la opt goluri diferenţă. Supărarea la Alexandria era de înţeles, chiar şi nemulţumirea antrenorului Toma Constantin cu privire la evoluţia jucătorilor în partea secundă – motiv pentru care, după joc, n-a vrut să dea nici o declaraţie.

Nimic spectaculos până aici; ieri dimineaţă, în jurul orei 9.00, lotul echipei HC Teleorman a plecat spre Vaslui, unde s-a jucat a doua partidă a sezonului (prima etapă intermediară), însă, aproape de necrezut, fără antrenorul Toma Constantin!

Se pare că acesta a părăsit echipa din Alexandria imediat după antrenamentul de marţi după-amiază, invocând unele motive personale. “Noi am discutat în ultimele zile despre modul în care se pregăteşte echipa, despre faptul că sunt unele lucruri de pus la punct în jocul echipei, însă antrenorul Toma Constantin a decis că mai bine pleacă. El a invocat unele motive personale, însă despărţirea a fost în termeni amiabili, ne-am strâns mâna şi am decis să continuăm fără el, mai ales că aceasta a fost opţiunea lui!”, a precizat un reprezentant din conducerea clubului din Alexandria.

La ndul lui, antrenorul Toma Constantin n-a vrut să comenteze motivele încetării colaborării cu clubul din Alexandria, deşi a ţinut să spună că “eu am încercat să fac lucrurile cât mai bine la Alexandria, acolo sunt oameni pasionaţi de handbal, care pun suflet la echipă, şi mă bucur că am reuşit să formez un nucleu de jucători care să joace pentru acest public pe care l-am avut mereu la jocuri”.

Aşadar, după un sezon şi o etapă (ediţia 2011-2012, plus prima rundă din acest campionat), antrenorul Toma Constantin părăseşte pe Handbal Teleorman Alexandria. Curios este însă faptul că această despărţire de clubul alexăndrean vine chiar după prima etapă, de aceea decizia pare uşor de neînţeles, la acest moment.

Prin plecarea lui Toma Constantin, de pregătirea lotului de jucători la Handbal Teleorman Alexandria se va ocupa “secundul” Georgian Nedelcu, cel care este şi jucător în echipă.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.