Sport

HC Teleorman Alexandria a jucat primul amical

handbal (15)Cu o săptămână înaintea primei etape a returului de campionat, Handbal Teleorman Alexandria (locul 9, seria A, Divizia A) a disputat primul joc de verificare din această iarnă. Sâmbătă, 9 februarie, echipa pregătită de Georgian Nedelcu s-a deplasat la Craiova, unde a  jucat contra formaţiei de pe locul 5 în seria B, Divizia A. Jocul nu a fost unul foarte spectaculos, după cum a spus unul din conducătorii clubului alexăndrean, însă importantă a fost pregătirea jucătorilor, aflaţi la început de sezon. La capătul celor 60 de minute de joc, echipa HC Craiova a reuşit să se impună cu scorul 28-25, astfel că alexăndrenii debutează nu tocmai fericit în acest an. “Aveam nevoie de acest joc, în primul rând pentru omogenitatea jucătorilor, s-au făcut câteva schimbări tactice reuşite  şi cred că a fost un test util. Chiar dacă am pierdut, cred că n-a fost o diferenţă prea mare între echipe, cu singura menţiune că noi avem două săptămâni de pregătire, iar adversarii au cinci săptămâni”, a spus unul din oficialii clubului Handbal Teleorman despre jocul de sâmbătă.

Aşa cum au stabilit cele două cluburi, miercuri, 13 februarie, se va disputa jocul retur al acestei duble de pregătire, la Alexandria (în jurul orei 16.00).

Cât priveşte primul joc oficial din acest an, Handbal Teleorman Alexandria va juca sâmbăta viitoare la Călăraşi, iar primul meci pe teren propriu va fi pe 23 februarie, contra formaţiei HC Vaslui. (B. Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.