Sport

HC Teleorman a început seria jocurilor amicale

Cu două săptămâni înaintea debutului de campionat, Handbal Teleorman Alexandria a intensificat ritmul pregătirilor. Antrenorul Toma Constantin, care are în pregătire un lot superior valoric celui din sezonul precedent, s-a declarat optimist pentru realizarea unei performanţe notabile în următorul sezon al competiţiei, mai ales că jucătorii se pregătesc împreună de mai bine de o lună de zile. “Pentru mine este o provocare noul sezon, chiar dacă multe echipe s-au întărit, au venit chiar jucători care au jucat pentru echipa naţională, la echipe precum Steaua sau Interhandbal, cred că vom reuşi o clasare în primele locuri ale seriei. Am câştigat faţă de anul trecut la capitolul experienţă, însă şi la omogenitate suntem mult peste ediţia anterioară”, a spus antrenorul în vârstă de 30 de ani al alexăndrenilor.

Pentru a menţine jucătorii “în priză”, dar şi pentru a verifica nivelul de pregătire al jucătorilor, conducerea clubului din Alexandria a perfectat mai multe jocuri de verificare în această perioadă. Un prim meci a avut loc la Craiova, unde scorul a fost egal, 24-24, iar aseară, alexăndrenii au jucat un amical la CSM Ploieşti (echipă de Ligă naţională).

Următorul joc pentru Handbal Teleorman Alexandria în această perioadă de pregătire este sâmbătă, 8 septembrie a.c., la sala sporturilor din Alexandria, împotriva formaţiei Interhandbal Bucureşti.

Campionatul Diviziei A de handbal masculin debutează pe 22 setpembrie a.c., când HC Teleorman joacă la Alexandria, contra formaţiei CSM Călăraşi. (B.Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.