Politic

Haralambie Epure, președintele liberalilor alexăndreni, propunerea PNL pentru funcția de prefect de Teleorman

După cum se cunoaște, în urma negocierilor intense derulate la nivel central, senatorul Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, a reușit să obțină funcția de prefect de Teleorman pentru partidul său.

În ultima perioadă, în mai multe ședințe de guvern, s-au făcut o serie de numiri pe funcțiile de prefecți și subprefecți, județul Teleorman fiind printre cele 16 în care deciziile s-au lăsat așteptate. Partidele care trebuie să facă propunerile se pregătesc însă, astfel că Partidul Național Liberal a luat o decizie în ceea privește funcția de prefect al județului Teleorman.

Reuniți în Biroul Permanent Județean, liberalii teleormăneni au hotărât să meargă pe mâna președintelui Organizației PNL Alexandria, Haralambie Epure, care pare să aibă din ce în ce mai multă susținere în rândul acestora: după ce a fost ales în funcția de președinte al Organizației Alexandria, în luna iunie 2021, acesta a devenit, câteva luni mai târziu, și lider de grup al consilierilor liberali din cadrul Consiliului local Alexandria. Dacă propunerea liberalilor teleormăneni va fi confirmată de guvern și Haralambie Epure va fi instalat la conducerea Prefecturii Teleorman, acest lucru ar putea fi considerat o altă rampă de lansare pentru candidatura la Primăria municipiului Alexandria, iar experiența în administrație pe care ar câștiga-o și de la Prefectură, care s-ar adăuga la cea dobândită în mandatele de consilier local, ar fi un capital de cunoștințe semnificativ pe care viitorul candidat la postul de primar al reședinței de județ l-ar putea exploata din plin.

One Comment

  1. Dupa parerea mea mai multe sanse avea sa ajunga primar daca nu parasea PSD-ul! Era predarea stafetei acestora si electoratul PSD-ului,care este mult mai mare decat al PNL-ului il vota fara nicio problema ! Ce ma intriga pe mine este faptul ca toti fug dupa ciolan recurgand la tot felul de tertipuri! Paraseste partidul unde era foarte apreciat si considerat om de baza al partidului ,tinta lui fiind de fapt sa ajunga primar! Astea sunt politicienii nostri,nu urmaresc decat sa-si atinga telul nu neaparat ca se gandesc la binele celor care le cersesc voturile!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.