Politic

Haralambie Epure: “Nu consider deloc că pentru a face bine într-o parte, e obligatoriu să arunci cu noroi în cealaltă parte”

În urmă cu câteva zile, în Biroul Politic Județean al PNL Teleorman s-a decis ca Organizația municipală Alexandria să fie condusă interimar de către Haralambie Epure, după ce acesta a candidat și pe lista de consilieri locali ai partidului în cadrul alegerilor locale derulate la finele lunii trecute.

În timp ce conducerea județeană a PNL consideră alăturarea doctorului Hari, așa cum este cunoscut printre alexăndreni, la echipa liberală un demers benefic, au existat și voci, mai mult sau mai puțin cârcotașe, care și-au exprimat nedumerirea sau dezacordul în legătură cu preluarea organizației liberale din Alexandria de către acesta.

În legătură cu aceste aspecte, noul șef al liberalilor alexăndreni a declarat: “Am văzut și în momentul în care am luat decizia de a mă înscrie în Partidul Național Liberal și de a candida pe lista de consilieri a partidului, și, acum, când colegii mi-au acordat un vot de încredere și mi-au încredințat conducerea organizației municipale, reacții la care nu pot să spun că nu mă așteptam. Întotdeauna vor exista opinii contrare și întotdeauna cineva va avea un punct de vedere diferit. Până la urmă, este un lucru periculos atunci când există unanimități, iar românii au experimentat și au trăit pe pielea lor zeci de ani de “unică opinie”; ar fi și mai bine însă, dacă aceste opinii ar fi și argumentate, exprimate în cunoștință de cauză și asumate. Am mai spus și cu altă ocazie, faptul că m-am alăturat liberalilor teleormăneni nu a fost o decizie pe care am luat-o peste noapte, așa, din dorința de a schimba o barcă cu alta. M-am hotărât la acest pas pentru că vreau să fac tot ce ține de mine pentru ca orașul în care trăim cu toții, orașul în care ne creștem copiii să fie, într-adevăr, un oraș european, iar la echipa liberalilor am simțit acea determinare de a face lucrurile bine. Nu voi vorbi însă de rău despre foștii mei colegi, nu consider deloc că pentru a face bine într-o parte, e obligatoriu să arunci cu noroi în cealaltă parte. Sunt de părere însă, că o schimbare a mentalităților e binevenită, ritmul de evoluție al lucrurilor poate fi accelerat atunci când ești deschis la dialog, atunci când accepți faptul că soluțiile corecte ale unei probleme pot fi găsite și de către altcineva.

Mulți dintre cetățenii din Alexandria mă cunosc personal, știu că mă implic cu tot sufletul în activitatea profesională, și același principiu vreau să-l aplic și când vorbim despre dezvoltarea orașului nostru. De aceea, împreună cu colegii din PNL Alexandria, vom identifica în continuare proiectele de care orașul are nevoie, vom asculta nevoile cetățenilor, fie că vorbim de tineri, de bătrânii noștri, de angajați, de cei în căutarea unui loc de muncă sau de operatori economici și, alături de ei, vom găsi și soluțiile adecvate.

Pentru mine, important este să construiești. “Pas cu pas” nu reprezintă doar un slogan sau un titlu de carte, așa am reușit să consolidez echipa minunată pe care o am la cabinetul veterinar, așa intenționez să întăresc și organizația municipală a PNL Alexandria, astfel încât să devenim un motor politic puternic în municipiul reședință de județ”, spune Haralambie Epure.

One Comment

  1. PNL Teleorman a făcut multe lucruri bune în ultimile luni. Şi-a ales o conducere stabilă, a început să-şi recâştige electoratul din Teleorman și a descoperit nivelul de notorietate în preferințele alegătorilor indeciși.
    PNL trebuie sa aibă curajul de a convinge potențialii votanți, care muncesc în mediul privat!
    Parlamentarii PSD & sateliții s-au ocupat în ultimii ani, doar de asistații sociali dependenți de bonusuri, pensii speciale, sporuri, rente, Vouchere vacanța etc,. – “privilegiați” cu salarii sau indemnizații nesimțite oferite fără criterii de performanța!
    În timp ce firmele private fac eforturi mari pentru supravieţuire, străduindu-se să cash-uiască fiecare ban, în sectorul bugetar s-a instalat bairamul pe bani publici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.